Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogmade

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hoogmade? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Hoogmade! Op deze pagina delen wij veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hoogmade

Een schoonmaakster in Hoogmade inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Hoogmade inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Hoogmade zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is slim om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn speciale webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Kaag en Braassem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogmade

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hoogmade

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hoogmade, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Warmond, Roelofarendsveen, Kwintsheul en Wateringen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je een overzicht met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hoogmade. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot wel €15,50 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Hoogmade huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor onder andere afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal m2, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hoogmade?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie