Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nijmegen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nijmegen? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Nijmegen! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-nijmegen

Een schoonmaakster in Nijmegen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Nijmegen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Nijmegen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van praktische applicaties die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Nijmegen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nijmegen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Nijmegen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Nijmegen, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Berg en Dal, Heumen, Kerkrade en Brunssum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nijmegen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €24,50 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot wel €15,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Nijmegen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Nijmegen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie