Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kerkrade

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Kerkrade? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Kerkrade! Op ons portaal lees je diverse tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-kerkrade

Een schoonmaakster in Kerkrade gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Kerkrade inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kerkrade zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke platforms die jou helpen zoeken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Kerkrade.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kerkrade

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Kerkrade

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kerkrade, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nijmegen, Berg en Dal, Brunssum en Heerlen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al vanaf €13,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Kerkrade. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €19,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Kerkrade hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Kerkrade?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie