Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wadenoijen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wadenoijen? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Wadenoijen! Op ons portaal verstrekken we praktische tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-wadenoijen

Een schoonmaakster in Wadenoijen inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Wadenoijen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Wadenoijen vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw oproep beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Tiel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wadenoijen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Wadenoijen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wadenoijen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kerk Avezaath, Maurik, Kapel Avezaath en Zoelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,50 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmakers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Wadenoijen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot €18,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Wadenoijen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wadenoijen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie