Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zoeterwoude

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zoeterwoude? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Zoeterwoude! Op dit platform bieden we volop tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-zoeterwoude

Een schoonmaakster in Zoeterwoude gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Zoeterwoude inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Zoeterwoude vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Zoeterwoude.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zoeterwoude

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zoeterwoude

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Zoeterwoude, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem en Leiderdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. In onderstaande paragraaf check je een opsomming met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €13,40 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zoeterwoude. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €15,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Zoeterwoude hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Zoeterwoude?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie