Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Weesp

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Weesp? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Weesp! Op deze website bieden we veel tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-weesp

Een schoonmaakster in Weesp inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Weesp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Weesp inhuren

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Weesp.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Weesp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Weesp

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Weesp, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gooise Meren, Uithoorn, Almere en Huizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand delen wij de meest gangbare klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Weesp. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen plus minus €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €19,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen. Indien gewenst kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Weesp huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het type woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Weesp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie