Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lelystad

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Lelystad? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Lelystad! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we volop tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-lelystad

Een schoonmaakster in Lelystad zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Lelystad inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lelystad vergelijken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Lelystad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lelystad

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Lelystad

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Lelystad, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Dronten, Kampen, Heerde en Epe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je een opsomming met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Lelystad. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Flevoland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot +/- €19,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen. Tevens kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Lelystad hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Lelystad?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie