Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heerde

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Heerde? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Heerde! Op deze website bieden we duidelijke tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder behandelen we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-heerde

Een schoonmaakster in Heerde zoeken

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Heerde inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heerde zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is handig om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er handige applicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Heerde.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heerde

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Heerde

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Heerde, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lelystad, Dronten, Epe en Olst-Wijhe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Heerde. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen de €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot zo’n €15,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Heerde kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heerde?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie