Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wapenveld

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wapenveld? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Wapenveld! Op dit platform delen wij volop tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-wapenveld

Een schoonmaakster in Wapenveld zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Wapenveld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Wapenveld zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op diverse online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Heerde.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wapenveld

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Wapenveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wapenveld, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vorchten, Veessen, Vaassen en Oene.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf vind je de meest gangbare huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wapenveld. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot +/- €16,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Wapenveld huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wapenveld?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie