Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beusichem

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Beusichem? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Beusichem! Op ons portaal bekijk je veel tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-beusichem

Een schoonmaakster in Beusichem inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Beusichem inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Beusichem vergelijken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beusichem

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Beusichem

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Beusichem, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Asch, Erichem, Zoelmond en Varik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand bieden wij een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Beusichem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,60 tot €19,25 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Beusichem huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het type woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Beusichem?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten bedragen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie