Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schardam

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Schardam? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Schardam! Op deze pagina bekijk je veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-schardam

Een schoonmaakster in Schardam gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Schardam inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schardam zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt werken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op praktische online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schardam

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Schardam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Schardam, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hobrede, Purmer, Beets en Oosthuizen.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Shine Bright Cleaning ServiceEdammerdijkje 61472 GCMiddelie
Alicia’s Pro-CleanOosterweg M 371482 AKPurmer
FLB Schoonmaak en Dienstverlening BVOosterweg M 181482 AJPurmer
Aries Allround ServiceJan Cornelisz Rijpstraat 11483 VDDe Rijp
Kalluno SchoonmaakMarten Michielshof 531483 CBDe Rijp
Ranko SchoonmaakbedrijfG.G. Schipperstraat 121483 GEDe Rijp
Daantje’s PlaspaleisHollandia-plantsoen 111471 CTKwadijk
CountrycleanTorenstraat 131464 NPWestbeemster
Reiniging Service WaterlandDe Eenhoorn 11462 GRMiddenbeemster
NVT dienstverleningHobrederweg 191462 LJMiddenbeemster
Adresgegevens van schoonmaakbedrijven in de regio Edam-Volendam

Takenpakket schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand vind je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €13,00 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schardam. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot zo’n €19,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Schardam hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het type woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Schardam?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie