Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Diemen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Diemen? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Diemen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we diverse tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-diemen

Een schoonmaakster in Diemen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Diemen inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Diemen opzoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jou van belang is. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan handige bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Diemen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Diemen

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Diemen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Diemen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Landsmeer, Edam-Volendam, Amsterdam en Huizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel check je een lijst met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,10 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Diemen. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen om en nabij de €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €18,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Diemen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Diemen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie