Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Heer Arendskerke

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in s-Heer Arendskerke? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in s-Heer Arendskerke! Op ons portaal tref je handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-s-heer-arendskerke

Een schoonmaakster in s-Heer Arendskerke vinden

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in s-Heer Arendskerke inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in s-Heer Arendskerke opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die daarbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Goes.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Heer Arendskerke

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in s-Heer Arendskerke

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in s-Heer Arendskerke, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wolphaartsdijk, s-Heer Hendrikskinderen, Lewedorp en Nieuwdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in s-Heer Arendskerke. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen plus minus €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot zo’n €17,50 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in s-Heer Arendskerke kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in s-Heer Arendskerke?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie