Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Ilp

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Den Ilp? Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Den Ilp! Op dit platform tref je praktische tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-den-ilp

Een schoonmaakster in Den Ilp vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Den Ilp inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Den Ilp inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er verschillende online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Landsmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Ilp

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Den Ilp

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Den Ilp, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Volendam, Edam, Schiphol-Rijk en Schiphol.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,00 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Den Ilp. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen de €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot zo’n €15,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Den Ilp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Den Ilp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie