Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schiphol

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Schiphol? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Schiphol! Op schoonmakerzoeken.nl lees je praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-schiphol

Een schoonmaakster in Schiphol gezocht

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Schiphol inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Schiphol vergelijken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan handige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schiphol

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Schiphol

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schiphol, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Schiphol-Rijk, Den Ilp, Duivendrecht en Amsterdam-Duivendrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf check je enkele veel voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere aanbieders in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Schiphol. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot wel €15,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Schiphol huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Schiphol?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie