Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Drempt

Wil je een schoonmaakhulp in Drempt? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Drempt! Op deze website delen wij praktische tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-drempt

Een schoonmaakster in Drempt gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Drempt inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Drempt zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Bronckhorst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Drempt

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Drempt

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Drempt, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoog-Keppel, Laag-Keppel, De Steeg en Lathum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Drempt. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €25,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot zo’n €17,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Drempt hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Drempt?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie