Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Duizel

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Duizel? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Duizel! Op deze website tref je volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-duizel

Een schoonmaakster in Duizel zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Duizel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Duizel vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende Apps en websites die daarbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Eersel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Duizel

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Duizel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Duizel, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hapert, Hoogeloon, Steensel en Wintelre.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Duizel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen +/- €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €19,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Duizel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Duizel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie