Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Renesse

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Renesse? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Renesse! Op dit platform verstrekken we diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-renesse

Een schoonmaakster in Renesse inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Renesse inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Renesse vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn nuttige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Renesse

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Renesse

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Renesse, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Noordwelle, Burgh-Haamstede, Ellemeet en Scharendijke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij de meest gangbare taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €12,80 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Renesse. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot wel €18,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Renesse hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Renesse?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie