Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lambertschaag

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Lambertschaag? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Lambertschaag! Op deze website bieden we praktische tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-lambertschaag

Een schoonmaakster in Lambertschaag vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Lambertschaag inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lambertschaag vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn diverse vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Medemblik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lambertschaag

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Lambertschaag

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Lambertschaag, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in De Weere, Opperdoes, Abbekerk en Sijbekarspel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lambertschaag. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen ongeveer €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot €17,75 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Lambertschaag huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Lambertschaag?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie