Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuidzande

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zuidzande? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Zuidzande! Op ons portaal bieden we duidelijke tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-zuidzande

Een schoonmaakster in Zuidzande vinden

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Zuidzande inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Zuidzande inhuren

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, takenpakket en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan handige platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuidzande

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Zuidzande

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zuidzande, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Cadzand, Retranchement, IJzendijke en Biervliet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Zuidzande. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen +/- €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €17,50 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over strijken of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Zuidzande hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor onder andere stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Zuidzande?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie