Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ter Idzard

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ter Idzard? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Ter Idzard! Op deze website bekijk je diverse tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ter-idzard

Een schoonmaakster in Ter Idzard vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Ter Idzard inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Ter Idzard zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster bij je thuis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ter Idzard

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ter Idzard

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ter Idzard, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oldeholtwolde, Sonnega, Nijeholtpade en Oldeholtpade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. Bijgaand delen wij een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor heeft effect op het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ter Idzard. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €17,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Ter Idzard huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Ter Idzard?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie