Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldeholtwolde

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oldeholtwolde? Flink wat Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Oldeholtwolde! Op deze website lees je volop tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-oldeholtwolde

Een schoonmaakster in Oldeholtwolde gezocht

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Oldeholtwolde inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Oldeholtwolde vergelijken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldeholtwolde

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Oldeholtwolde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oldeholtwolde, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Sonnega, Oldetrijne, Ter Idzard en Nijeholtpade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,50 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oldeholtwolde. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot zo’n €15,75 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Oldeholtwolde huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Oldeholtwolde?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie