Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Born

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Born? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Born! Op onze schoonmaakwebsite lees je volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-born

Een schoonmaakster in Born zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Born inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Born vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een goede schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er speciale online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Sittard-Geleen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Born

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Born

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Born, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Buchten, Holtum, Nieuwstadt en Roosteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Born. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €21,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot +/- €19,25 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Born kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Born?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie