Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Breskens

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Breskens? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Breskens! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij volop tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-breskens

Een schoonmaakster in Breskens inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Breskens inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Breskens zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke online zoekmachines die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Breskens

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Breskens

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Breskens, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hoofdplaat, Schoondijke, Nieuwvliet en Groede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €13,30 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Breskens. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen +/- €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €16,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale klussen die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Breskens huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Breskens?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie