Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwvliet

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nieuwvliet? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Nieuwvliet! Op onze schoonmaakwebsite delen wij veel tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-nieuwvliet

Een schoonmaakster in Nieuwvliet vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuwvliet inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Nieuwvliet vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan verschillende online marktplaatsen die daarbij helpen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Sluis.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwvliet

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nieuwvliet

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwvliet, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Breskens, Hoofdplaat, Groede en Oostburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuwvliet. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot wel €16,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Nieuwvliet kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nieuwvliet?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie