Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mijnsheerenland

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Mijnsheerenland? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Mijnsheerenland! Op ons portaal tref je diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-mijnsheerenland

Een schoonmaakster in Mijnsheerenland inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Mijnsheerenland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Mijnsheerenland opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mijnsheerenland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Mijnsheerenland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Mijnsheerenland, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westmaas, Heinenoord, Goudswaard en Piershil.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom huis. In het volgende deel tref je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,90 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Mijnsheerenland. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot €17,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Mijnsheerenland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Mijnsheerenland?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie