Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vijfhuizen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Vijfhuizen? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Vijfhuizen! Op onze schoonmaakwebsite vind je nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-vijfhuizen

Een schoonmaakster in Vijfhuizen vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Vijfhuizen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Vijfhuizen vinden

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vijfhuizen

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Vijfhuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vijfhuizen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Cruquius, Boesingheliede, Zwaanshoek en Hoofddorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand bieden wij een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse dienstverleners in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vijfhuizen. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot wel €17,00 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Vijfhuizen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de grootte van de woning, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Vijfhuizen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie