Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eesveen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Eesveen? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Eesveen! Op onze schoonmaakwebsite vind je diverse tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,70 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-eesveen

Een schoonmaakster in Eesveen vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Eesveen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Eesveen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op speciale online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eesveen

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Eesveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Eesveen, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wapserveen, Giethoorn, De Bult en Kallenkote.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene schoonmakers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Eesveen. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot €16,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Eesveen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Eesveen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie