Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Montfort

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Montfort? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Montfort! Op ons portaal tref je diverse tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-montfort

Een schoonmaakster in Montfort vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Montfort inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Montfort zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Roerdalen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Montfort

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Montfort

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Montfort, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Linne, Swalmen, Vlodrop en Posterholt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Montfort. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Montfort hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van het huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Montfort?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie