Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Melissant

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Melissant? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Melissant! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-melissant

Een schoonmaakster in Melissant zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Melissant inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Melissant vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online marktplaatsen die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Melissant

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Melissant

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Melissant, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Herkingen, Stellendam, Dirksland en Sommelsdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder delen wij enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Melissant. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €19,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Melissant huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Melissant?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie