Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sommelsdijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Sommelsdijk? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Sommelsdijk! Op dit platform vind je volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-sommelsdijk

Een schoonmaakster in Sommelsdijk vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Sommelsdijk inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Sommelsdijk zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Goeree-Overflakkee.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sommelsdijk

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Sommelsdijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sommelsdijk, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dirksland, Melissant, Nieuwe-Tonge en Stad aan ’t Haringvliet.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al voor €12,90 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sommelsdijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot +/- €18,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Sommelsdijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Sommelsdijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie