Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eefde

Wil je een schoonmaakhulp in Eefde? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Eefde! Op ons portaal verstrekken we praktische tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-eefde

Een schoonmaakster in Eefde gezocht

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Eefde inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Eefde zoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eefde

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Eefde

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Eefde, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Gorssel, Epse, Rietmolen en Neede.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we enkele veel voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,00 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Eefde. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot +/- €15,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Eefde hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Eefde?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie