Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dantumadiel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dantumadiel? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Dantumadiel! Op dit platform tref je concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-dantumadiel

Een schoonmaakster in Dantumadiel inhuren

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Dantumadiel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Dantumadiel inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Dantumadiel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dantumadiel

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Dantumadiel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Dantumadiel, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ameland, Schiermonnikoog, Leeuwarden en Vlieland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor bevordert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Dantumadiel. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €15,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Dantumadiel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Dantumadiel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten bedragen tussen de €300,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie