Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Paasloo

Wil je een schoonmaakhulp in Paasloo? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Paasloo! Op deze website bekijk je volop tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-paasloo

Een schoonmaakster in Paasloo gezocht

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Paasloo inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Paasloo vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Steenwijkerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Paasloo

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Paasloo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Paasloo, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vledder, Frederiksoord, Kalenberg en Ossenzijl.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de regio al voor €13,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Paasloo. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen om en nabij de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €17,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Paasloo kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Paasloo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie