Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nuenen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Nuenen? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Nuenen! Op dit platform bekijk je nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-nuenen

Een schoonmaakster in Nuenen zoeken

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Nuenen inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nuenen inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op speciale webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Marktplaats.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nuenen

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Nuenen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht bekijk je gegevens van schoonmaakspecialisten in Nuenen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Lierop, Ommel, Geldrop en Leende.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nuenen. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen +/- €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot +/- €20,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Nuenen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de grootte van de woning, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Nuenen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie