Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Obdam

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Obdam? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Obdam! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-obdam

Een schoonmaakster in Obdam vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Obdam inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Obdam inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser komt schoonmaken. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is goed om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Obdam

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Obdam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Obdam, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Spanbroek, Hoogwoud, Hensbroek en Heerhugowaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand tref je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,30 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Obdam. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen plus minus €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €16,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Obdam laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Obdam?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie