Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hensbroek

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Hensbroek? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Hensbroek! Op dit platform delen wij diverse tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hensbroek

Een schoonmaakster in Hensbroek zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Hensbroek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Hensbroek vergelijken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is slim om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er verschillende bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Koggenland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hensbroek

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Hensbroek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hensbroek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Obdam, Spanbroek, Heerhugowaard en Schellinkhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €12,90 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hensbroek. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €17,75 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Hensbroek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Hensbroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie