Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hurwenen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hurwenen? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Hurwenen! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hurwenen

Een schoonmaakster in Hurwenen vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Hurwenen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook zien wij steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Hurwenen inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Kies meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van diverse online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hurwenen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hurwenen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Hurwenen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kerkdriel, Hoenzadriel, Ammerzoden en Hedel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hurwenen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €15,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Hurwenen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hurwenen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie