Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gorinchem

Wil je een schoonmaakhulp in Gorinchem? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Gorinchem! Op dit platform delen wij diverse tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-gorinchem

Een schoonmaakster in Gorinchem vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Gorinchem inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gorinchem inhuren

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp bij je thuis komt. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Gorinchem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gorinchem

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Gorinchem

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Gorinchem, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Giessenlanden, Altena, West Betuwe en Vijfheerenlanden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel delen wij een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,90 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Gorinchem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot zo’n €17,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Gorinchem kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Gorinchem?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie