Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Waardhuizen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Waardhuizen? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Waardhuizen! Op dit platform lees je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-waardhuizen

Een schoonmaakster in Waardhuizen vinden

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Waardhuizen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Waardhuizen vinden

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er speciale applicaties die je hierbij helpen. Op deze portalen komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Waardhuizen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Waardhuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Waardhuizen, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Uitwijk, Zierikzee, Almkerk en Woudrichem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Waardhuizen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot zo’n €15,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Waardhuizen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Waardhuizen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie