Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Aadorp

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Aadorp? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Aadorp! Op dit platform bieden we duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-aadorp

Een schoonmaakster in Aadorp vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Aadorp inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Aadorp vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Almelo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Aadorp

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Aadorp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Aadorp, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mariaparochie, Harbrinkhoek, Saasveld en Rossum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Aadorp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot +/- €17,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Aadorp huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van de woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Aadorp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie