Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spui

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Spui? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Spui! Op dit platform bekijk je veel tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-spui

Een schoonmaakster in Spui gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Spui inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Spui zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er speciale online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spui

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Spui

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Spui, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Sluiskil, Hoek, Eede en Sint Kruis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder delen wij de meest voorkomende klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,80 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Spui. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen plus minus €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot zo’n €19,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Spui hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Spui?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie