Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sandfirden

Wil je een schoonmaakhulp in Sandfirden? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Sandfirden! Op deze pagina ontdek je praktische tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-sandfirden

Een schoonmaakster in Sandfirden gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Sandfirden inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Sandfirden zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sandfirden

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Sandfirden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Sandfirden, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Blauwhuis, Westhem, Idzega en Gaastmeer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Sandfirden. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen +/- €21,50 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €19,75 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Sandfirden laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Sandfirden?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten bedragen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie