Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Delden

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Delden? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Delden! Op dit platform tref je diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-delden

Een schoonmaakster in Delden vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Delden inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Delden opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hof van Twente.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Delden

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Delden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Delden, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ambt Delden, Hengevelde, Diepenheim en Markelo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bieden wij de meest gangbare klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Delden. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen +/- €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €18,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die afgewerkt worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Delden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Delden?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan bedragen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie