Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Collendoorn

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Collendoorn? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Collendoorn! Op dit platform delen wij praktische tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-collendoorn

Een schoonmaakster in Collendoorn vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Collendoorn inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Collendoorn inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan de slag gaat. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw verzoek gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Collendoorn

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Collendoorn

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Collendoorn, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nieuw-Weerdinge, Nieuw-Amsterdam, Rheezerveen en Heemserveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Collendoorn. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot wel €17,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Collendoorn hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van het huis, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Collendoorn?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie