Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kedichem

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Kedichem? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Kedichem! Op dit platform delen wij nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-kedichem

Een schoonmaakster in Kedichem inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Kedichem inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Kedichem opzoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn verschillende websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kedichem

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Kedichem

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Kedichem, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Werkendam, Sleeuwijk, Leerbroek en Nieuwland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Bijgaand bieden wij een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kedichem. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kosten: tussen plus minus €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot +/- €15,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Kedichem huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Kedichem?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie