Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ooij

Wil je een schoonmaakhulp in Ooij? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Ooij! Op deze website lees je nuttige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-ooij

Een schoonmaakster in Ooij gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Ooij inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ooij zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende portalen die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ooij

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Ooij

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Ooij, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Erlecom, Leuth, Persingen en Ubbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel vind je enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €13,30 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ooij. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen de €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €19,00 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Ooij kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ooij?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie