Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Polsbroek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Polsbroek? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Polsbroek! Op schoonmakerzoeken.nl tref je praktische tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-polsbroek

Een schoonmaakster in Polsbroek vinden

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Polsbroek inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Polsbroek vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Lopik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Polsbroek

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Polsbroek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Polsbroek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Snelrewaard, Vleuten, Jaarsveld en Lopikerkapel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,80 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Polsbroek. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot zo’n €20,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Daarbij kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Polsbroek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Polsbroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het complete huis wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie