Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoornsterzwaag

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hoornsterzwaag? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Hoornsterzwaag! Op deze website bekijk je veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hoornsterzwaag

Een schoonmaakster in Hoornsterzwaag zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Hoornsterzwaag inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Hoornsterzwaag opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van diverse portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Heerenveen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoornsterzwaag

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Hoornsterzwaag

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Hoornsterzwaag, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oudehorne, Nieuwehorne, Jubbega en Hemrik.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je een lijst met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hoornsterzwaag. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,50 tot zo’n €19,50 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hoornsterzwaag huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hoornsterzwaag?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie