Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Snelrewaard

Wil je een schoonmaakhulp in Snelrewaard? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Snelrewaard! Op dit platform tref je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-snelrewaard

Een schoonmaakster in Snelrewaard zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Snelrewaard inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Snelrewaard zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Oudewater.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Snelrewaard

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Snelrewaard

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Snelrewaard, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Vleuten, De Meern, Polsbroek en Jaarsveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf bekijk je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte helpt bij een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Snelrewaard. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot zo’n €18,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Snelrewaard hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Snelrewaard?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie